Miért éppen portfólió?

Oktató:


Nehézségi szint: *
Kurzus ára: Ft
Kurzus időtartama:
Kurzus rövid leírás: Gondolkodtál már valaha azon, hogy a gazdagok hogyan szerezték a vagyonukat, és hogyan tudták folyamatosan gyarapítani? Álmodoztál már arról, hogy korán nyugdíjba tudjál menni vagy, hogy egyáltalán nyugdíjba tudjál menni? Tudsz róla,hogy be kell fektetned, de nem tudod, hol kezdj hozzá?Ebben lesz segítségedre a 6 lecke a hozzájuk tartozó tesztekkel.

Leírás

Gondolkodtál már valaha azon, hogy a gazdagok hogyan szerezték a vagyonukat, és hogyan tudták folyamatosan gyarapítani? Álmodoztál már arról, hogy korán nyugdíjba tudjál menni vagy, hogy egyáltalán nyugdíjba tudjál menni? Tudsz róla,hogy be kell fektetned, de nem tudod, hol kezdj hozzá?

Ha a fenti kérdésekre “Igen” a válaszod, akkor jó helyen jársz. Ebben az oktatóanyagban körbejárjuk a befektetés gyakorlatát az alapoktól kezdve. A pénzügyek világa félelmetes lehet, de mi szilárdan hiszünk abban, hogy a tőzsdék és a pénzpiacok világa nem fog annyira bonyolultnak tűnni, ha egyszer megtanultad a szakzsargont és az alapvető fogalmakat.

Hangsúlyoznunk kell ugyanakkor, hogy a befektetés nem egy gyors meggazdagodást biztosító módszer. Az ellenőrzés átvétele a saját pénzügyeid felett erőfeszítést fog igényelni, és lesz benne egy tanulási görbe.De a jutalom messze meg fogja haladni az elvárt erőfeszítést.A közhiedelemmel ellentétben nem kell megengedned a bankoknak, főnökeidnek vagy befektetési szakértőknek, hogy olyan irányba vigyék a pénzed, amit nem értesz. Mindezeken felül senki sem tudhatja rajtad kívül jobban, mi a legjobb neked és a pénzednek.

Tekintet nélkül a személyiségtípusodra, életstílusodra és érdeklődési köreidre, ez az oktatóanyag segíteni fog neked megérteni, mi az, hogy befektetés, mit jelent befektetni, és hogy az idő hogyan tudja a kamatos kamat módszerével  fialtatni a pénzt. De az oktatóanyag nem áll meg itt. A tananyagból megtanulhatod a befektetési világ és piacok építőköveit, bepillantást nyerhetsz néhány befektetési technikába és stratégiába, és segít rávezetni arra, hogy melyik befektetési stratégiák illenek a leginkább a személyiségedhez. Szóval tegyél magadnak egy élethossziglani szívességet,és olvass tovább.

Még egy utolsó dolog: ne feledd: nincsenek “rossz kérdések”.  Amennyiben az oktatóanyag elolvasása után még mindig vannak megválaszolatlan kérdéseid, szívesen hallgatjuk őket.

A 6 fejezetből álló rövid kurzus során feladatokat kell elvégezned a továbbhaladáshoz.

support
icon
KAPCSOLAT?
Close
call
+36 30 323 2659
skype
Skype Chat
skype-phone
Skype Call
menu-icon
Support Ticket