Sale!

Miért gondolkozzunk portfólióban?

2490 Ft 1245 Ft

Tudsz róla,hogy be kell fektetned, de nem tudod, hol kezdj hozzá?

Ebben lesz segítségedre a 6 lecke a hozzájuk tartozó tesztekkel.

Description

Gondolkodtál már valaha azon, hogy a gazdagok hogyan szerezték a vagyonukat, és hogyan tudták folyamatosan gyarapítani? Álmodoztál már arról, hogy korán nyugdíjba tudjál menni vagy, hogy egyáltalán nyugdíjba tudjál menni? Tudsz róla,hogy be kell fektetned, de nem tudod, hol kezdj hozzá?

Ha a fenti kérdésekre “Igen” a válaszod, akkor jó helyen jársz. Ebben az oktatóanyagban körbejárjuk a befektetés gyakorlatát az alapoktól kezdve. A pénzügyek világa félelmetes lehet, de mi szilárdan hiszünk abban, hogy a tőzsdék és a pénzpiacok világa nem fog annyira bonyolultnak tűnni, ha egyszer megtanultad a szakzsargont és az alapvető fogalmakat.

Hangsúlyoznunk kell ugyanakkor, hogy a befektetés nem egy gyors meggazdagodást biztosító módszer. Az ellenőrzés átvétele a saját pénzügyeid felett erőfeszítést fog igényelni, és lesz benne egy tanulási görbe.De a jutalom messze meg fogja haladni az elvárt erőfeszítést.A közhiedelemmel ellentétben nem kell megengedned a bankoknak, főnökeidnek vagy befektetési szakértőknek, hogy olyan irányba vigyék a pénzed, amit nem értesz. Mindezeken felül senki sem tudhatja rajtad kívül jobban, mi a legjobb neked és a pénzednek.

Tekintet nélkül a személyiségtípusodra, életstílusodra és érdeklődési köreidre, ez az oktatóanyag segíteni fog neked megérteni, mi az, hogy befektetés, mit jelent befektetni, és hogy az idő hogyan tudja a kamatos kamat módszerével  fialtatni a pénzt. De az oktatóanyag nem áll meg itt. A tananyagból megtanulhatod a befektetési világ és piacok építőköveit, bepillantást nyerhetsz néhány befektetési technikába és stratégiába, és segít rávezetni arra, hogy melyik befektetési stratégiák illenek a leginkább a személyiségedhez. Szóval tegyél magadnak egy élethossziglani szívességet,és olvass tovább.

Még egy utolsó dolog: ne feledd: nincsenek “rossz kérdések”.  Amennyiben az oktatóanyag elolvasása után még mindig vannak megválaszolatlan kérdéseid, szívesen hallgatjuk őket.

A 6 fejezetből álló rövid kurzus során feladatokat kell elvégezned a továbbhaladáshoz.

Ügyfélszolgálat