Víziónk egy vidám tanulókörnyezet létrehozása, ahol tanulni és tudást megosztani élmény és játék a munkatársak részére és magáncélra egyaránt !

Szerezz tudást

Soha ne hagyd abba a tanulást,mindig van újdonságunk számodra !

Élvezd a tanulást

Mindenféle jelvényt és kitüntetést fogsz kapni a különféle kvízek kitöltése után, és minden egyes kurzus teljesítése után okleveleket fogsz kapni !

Oszd meg tudásodat

Hozd létre saját kurzusodat, majd oszd meg egyre növekvő szakértői közösségünkkel!

Adj visszajelzést

Kurzusgyártóként kerülj kapcsolatba más tanárokkal a kurzusaid fejlesztése érdekében! Diákként beszélgess a többi diákkal !

Rólunk

Sverteczki Kornél

ÜGYVEZETŐ
A cég ügyvezetőjeként és az IT management vezetőjeként ő biztosítja a teljes céges és IT hétteret,mint például a szoftverfejlesztők, szerverek, tárhelyek, webdesignerek, stb. hogy Neked csak a saját munkádra, a tananyagbusiness-edre és a saját tanulói közösségedre kelljen koncentrálnod.

FARAGÓNÉ HAJDÓK ILONA

FELNŐTTKÉPZÉSI,- ÉS KÖZOKTATÁSI SZAKÉRTŐ
Közel 40 éves tapasztalata van a szakképzés , az általános iskolai és  középiskolai  oktatás területén . Ő fog az offline tananyagaid professzionális online tananyaggá transzformálásában segíteni.

SIPŐCZ NORBERT

MARKETING VEZETŐ
Online marketing specilaista és IT fejlesztési vezető. A Course-Center.Com LMS rendszer üzemeltetésért is felel, mert már a projekt indulása óta részt vesz annak kialakításában. Megszervezi, menedzseli, és  végrehajtja a teljes online marketing kampányt a keresőoptimalizálástól kezdve a Facebook-hirdetési kampányokon át az influencer marketingig. 

DR PÁLVÖLGYI Benedek

ÉRTÉKESÍTÉSI VEZETŐ
Az értékesítési csapat vezetőjeként ő lesz az,aki tárgyal azokkal a cégekkel,akik meg akarják vásárolni a Te világszínvonalú e-learning kurzusaidat,és akik be akarnak kapcsolódni e-learning közösségeidbe.

Erdős Zoltán

MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI VEZETŐ
Tulajdonos és stratégiai tanácsadó. Minőségbiztosítás a szakterülete, ezen belül a szervezetfejlesztés.

Ügyfélszolgálat